_DSF2201-HR_-_kopie.jpg

Wat doen wij?

Toetsen van uw idee en/of concept
Samen met u toetsen wij de slagingskans van uw idee en stellen vast wat er nodig is om uw idee tot een succes te maken.

Verwerven van subsidies
De overheid biedt aantrekkelijke subsidies en fondsen aan voor innovatieve ondernemers. Subsidie dient te passen bij uw doel, ambitie en planning. Wij inventariseren niet alleen de juiste subsidieregelingen, maar verzorgen eveneens de aanvraagprocedure en ondersteunen u bij de administratieve vastlegging.

Realiseren van uw innovatie
Een innovatie is pas zinvol wanneer deze leidt tot nieuwe business. Wij leveren niet alleen praktisch advies over het succesvol vermarkten van uw innovaties, maar kunnen het totale projectmanagement verzorgen. Ook brengen wij u in contact met de juiste personen binnen kennisinstellingen, bedrijven en overheden die uw innovatieplannen kunnen versnellen.

Wie zijn wij?

Top Level Punt B.V. is een jonge onderneming gevestigd in Dedemsvaart. Wij ondersteunen zowel individuele bedrijven als samenwerkingsverbanden die een nieuw product, dienst en/of concept ontwikkelen en deze vervolgens in de markt willen zetten. Naast projectmanagement verwerven wij ook de benodigde financiering door middel van subsidies, fiscale faciliteiten en andere financieringsmogelijkheden. Ons doel is dat uw innovatie leidt tot concrete business!