Subsidie advies

Ontwikkeling en (duurzame) innovatie is belangrijk. Gelukkig ziet de overheid ook het belang van groei en ontwikkeling en stimuleert zij deze daarom met allerlei subsidies, staatssteun en overige financieringsregelingen. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het volledig ondersteunen van ondernemers bij het verkrijgen van financiƫle middelen voor investeringen en/of ontwikkelingen in hun product, dienst of bedrijfsproces.

Vrijblijvende subsidiescan

We voeren allereerst een vrijblijvende subsidiescan uit om te onderzoeken welke subsidies, fondsen, vormen van staatssteun of financieringsregelingen concreet de beste kansen bieden. We nemen deze subsidiemogelijkheden met je door en bepalen samen welke subsidies we gaan aanvragen. Met onze ervaring en expertise stellen wij de hele aanvraag voor je op en dienen deze in bij de subsidieverstrekker.

Subsidie aanvragen zonder zorgen

We bieden je volledige ondersteuning bij alle aspecten van de subsidie. We handelen alle correspondentie af, beantwoorden vragen en ondersteunen je bij de administratieve verantwoording. In de praktijk zien we dat de planning van een project vaak net iets anders verloopt dan verwacht, of ontstaan er gaandeweg nieuwe inzichten. Dit kan van invloed zijn op de subsidie. Wij bewaken de aard, inhoud en voortgang en stellen een eventueel voortgangsrapport en een eindrapport op. Zo zorgen we dat je optimaal gebruik maakt van de subsidie, zonder dat jij daar zelf naar om hoeft te kijken. Zodat jij je volledig kunt focussen op je eigen onderneming.

Blijvend betrokken

Onze betrokkenheid bij jouw bedrijf en project houdt niet op als de subsidie is toegekend. Juist dan blijven we nog steeds betrokken. We blijven actief meedenken en houden je op de hoogte van nieuwe subsidiemogelijkheden die je kunnen helpen om verder te ontwikkelen.

Zo bieden we je rust en vertrouwen dat de juiste subsidies worden benut en correct worden afgewikkeld om je ambities waar te maken.

Laat je adviseren door ons team