Wat we doen

Innovatie- en groeibegeleiding

De noodzaak om te innoveren is groot. Want de markt is voortdurend in beweging en ook de concurrent zit niet stil. Maar hoe innoveer je succesvol?
Innovatie gaat over meer dan alleen research & development. Het heeft betrekking op alles waarmee je adequaat kunt inspelen op een veranderende markt en je dus ook in de toekomst competitief kunt blijven. Maar innoveren kost geld, tijd en moeite en hoe weet je of je succesvol bezig bent?

Advies, coaching en begeleiding

Onze ervaren specialisten onderzoeken samen met jou wat er nodig is om je ambities voor de toekomst waar te maken. Daarbij geven we praktisch advies, coaching en begeleiding om je innovatie succesvol in te bedden in je organisatie. En we helpen je graag met de financierings- en subsidiemogelijkheden.

Van advies tot totaal projectmanagement

Je kunt de innovatiebegeleiding deels of geheel aan ons uitbesteden. Met totaal projectmanagement ontzorgen we je in het hele innovatietraject. We inspireren en coachen, zetten onze kennis en ons netwerk in, en begeleiden je volledig voor een succesvolle implementatie.

Samen realiseren we jouw plannen, groei-ambities en innovatiedoelen!

Subsidieadvies

Ontwikkeling en (duurzame) innovatie is belangrijk. Gelukkig ziet de overheid ook het belang van groei en ontwikkeling en stimuleert zij deze daarom met allerlei subsidies en financieringsregelingen. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het volledig ondersteunen van ondernemers bij het verkrijgen van subsidies, staatssteun, fiscale faciliteiten of andere financieringsmogelijkheden voor investeringen en/of ontwikkelingen in hun product, dienst of bedrijfsproces.
En ook voor maatschappelijke innovaties ben je bij Top Level Punt aan het juiste adres.

Vrijblijvende subsidiescan

We voeren allereerst een vrijblijvende subsidiescan uit om te onderzoeken welke subsidies concreet de beste kansen bieden. We nemen deze subsidiemogelijkheden met je door en bepalen samen welke subsidies we gaan aanvragen. Met onze ervaring en expertise stellen wij de hele aanvraag voor je op en dienen deze in bij de subsidieverstrekker.

Subsidie aanvragen zonder zorgen

We bieden je volledige ondersteuning bij alle aspecten van de subsidie. En ontzorgen je tijdens het gehele proces. We handelen alle correspondentie af, beantwoorden vragen en ondersteunen je bij de administratieve verantwoording. In de praktijk zien we dat de planning van een project vaak net iets anders verloopt dan verwacht, of ontstaan er gaandeweg nieuwe inzichten. Dit kan van invloed zijn op de subsidie. Wij bewaken de aard, inhoud en voortgang en stellen een eventueel voortgangsrapport en een eindrapport op. Zo zorgen we dat je optimaal gebruik maakt van de subsidie, zonder dat jij daar zelf naar om hoeft te kijken. Zodat jij je volledig kunt richten op je eigen organisatie.

Blijvend betrokken

Onze betrokkenheid bij jouw organisatie en project houdt niet op als de subsidie is toegekend. Juist dan blijven we nog steeds betrokken. We blijven actief meedenken en houden je op de hoogte van nieuwe subsidiemogelijkheden die je kunnen helpen om verder te ontwikkelen.
Zo bieden we je rust en vertrouwen dat de juiste subsidies worden benut en correct worden afgewikkeld om jouw ambities waar te maken.

Laat je adviseren door ons team