Subsidie Impuls Circulair Bouwen

Wat is de subsidie Impuls circulair bouwen?
Met de subsidie Impuls circulair bouwen stimuleert de Provincie Overijssel activiteiten op het gebied van circulair bouwen.

Wie kan gebruik maken van de subsidie Impuls circulair bouwen?
Organisaties (bijvoorbeeld stichtingen, sportverenigingen of kerkgenootschappen), bedrijven, maatschappen, vennootschappen onder firma, commanditaire vennootschappen, gemeenten of waterschappen die gevestigd zijn in de provincie Overijssel, kunnen gebruik maken van deze subsidie.

Waarvoor krijg je de subsidie Impuls circulair bouwen?
De subsidie is bestemd voor activiteiten op het gebied van circulair bouwen. Circulair bouwen betekent het ontwikkelen, gebruiken en hergebruiken van gebouwen, gebieden en infrastructuur, zonder natuurlijke hulpbronnen onnodig uit te putten, de leefomgeving te vervuilen en ecosystemen aan te tasten. De activiteiten kunnen uiteenlopen van:
– Het ontwikkelen van geschikte onderwijsmethoden of -modules, of het organiseren van passende stageplekken voor het VMBO-, MBO-, of HBO-onderwijs.
– Onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe producten, diensten of processen of het verbeteren van bestaande producten, diensten of processen.
– Het uitvoeren van voorbeeldprojecten.

Wat kunnen wij voor je betekenen?
Met ons team ervaren specialisten ondersteunen en begeleiden wij je graag bij het waarmaken van jouw plannen, groei-ambities en innovatiedoelen. Wij bieden je daarvoor onder andere volledige ondersteuning bij alle aspecten van het verkrijgen van subsidies. Wij zorgen dat je optimaal gebruik maakt van de juiste subsidie, zonder dat jij daar zelf naar om hoeft te kijken.

Wil je advies over de subsidie Impuls circulair bouwen of heb je vragen over andere subsidies? Wij helpen je graag!
+31(0)523 – 30 10 00
info@toplevelpunt.nl