Top Level Punt verhuist naar Hardenberg

Vanaf medio juni 2022 prijkt er een nieuwe naam op het pand aan de Lage Doelen 1 in Hardenberg en wel die van Top Level Punt.

Na negen jaar met veel plezier vanaf de Galileïstraat 5 in Dedemsvaart gewerkt te hebben groeit het bedrijf nu toch echt uit haar jasje. Tijd voor een nieuw en eigen plek dus. En hetzelfde gold voor Vericon.
Tijdens de Tocht Van Gewoon Doen, een fietstocht van 15 Hardenbergse ondernemers en de wethouder naar de Alpe d’Huez in september 2021, kwamen Arend Jan Veurink (Vericon) en Stendert de Vries (Top Level Punt) daarover in gesprek. Eenmaal terug in Hardenberg bleven de contacten en vond Vericon in het voormalige ABN-AMRO pand aan de Bruchterweg haar nieuwe locatie. En nu, ruim een half jaar later, zijn de handtekeningen dan ook onder het koopcontract gezet.

Voor Top level Punt, die in 2023 haar 10-jarig bestaan viert, een mooie stap. Stendert de Vries is er dan ook trots op om dit samen met zijn team te hebben bewerkstelligt en kijkt uit naar een mooie toekomst in Hardenberg.

“Vanaf maandag 13 juni zullen we met Top Level Punt vanaf de Lage Doelen 1 in Hardenberg onze klanten helpen om de hoogste doelen te behalen”.